lørdag den 18. november 2017

Find det perfekte telt 4 personer

Teltferier byder på spændende oplevelser i den vilde natur, og det er samtidig en relativt billig ferieform, hvis man forstår at overnatte de rette steder. Gør man det på den rette måde, får man altså en fleksibel måde at holde ferie på, hvor man ikke behøver bruge alt for mange penge. For at ferien bliver en oplevelse, der er værd at huske på, er det dog vigtigt, at man vælger det rette telt. I denne artikel tages der udgangspunkt i et telt 4 personer.

Vælg det rigtige telt 4 personer til selskabets vaner og smag

Det vigtigste at overveje, når man skal købe et telt til 4 personer er først og fremmest, hvor luksuriøst teltet skal være. Hvis alle 4 personer er vant til at sove på primitive underlag, bliver teltets størrelse ikke noget problem, men hvis man skal bruge luftmadrasser som liggeunderlag, er historien en helt anden. I det tilfælde vil et telt til 4 personer nemlig ikke være nok, og man skal nok som minimum kigge på telte til 6 personer. Når man køber telt 4 personer skal man også overveje, hvor meget bagage, selskabet skal have med. Et telt til 4 personer kan hurtigt blive trangt, hvis alle personer skal have to store tasker med, og både fortelt og kabiner derfor hurtigt bliver fyldt med oppakning.

Vælg et kvalitetstelt til 4 personer med et godt vandsøjletryk

Det vigtigste at se på udover plads, når man køber telt, er vandsøjletrykket. Vandsøjletrykket angiver, hvor meget vand, stoffet kan holde til, og måles ved en metode, hvor et rør sættes mod dugen og fyldes med vand, indtil stoffet gennemblødes. Derfor skal vandsøjletrykket være så højt som muligt, så jeres nye 4 personers telt kan holde jer tørre. Omvendt stiger prisen som regel også i takt med vandmodstanden, så det gælder også om at finde den rette balance, når man køber telt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kajakker til hav og sø – find den rigtige til dig

Har du fået lyst til at komme ud og sejle i kajak men ved ikke rigtig lige, hvad der er hvad, og hvordan man kommer i gang. Så er her en li...