lørdag den 18. november 2017

Ferie og single? Det kan lade sig gøre at dele oplevelserne med nogen


Som alene kan det være svært at finde motivationen til at tage ud at rejse. Selvom det ikke behøver at være kedeligt at rejse selv, så kan det til gengæld være rart at have nogen at dele sine oplevelser med. Men det er der heldigvis råd for.

Selv på ferie, men med andre

Singlerejser er et koncept, hvor man som single og alene kan komme på ferie og opleve alle de fede oplevelser sammen med andre, som man kan dele dem med. Det er andre rejsegalde singler, som er i samme båd som dig selv – de vil gerne afsted og dele oplevelsen med andre.
Rejsen er en længerevarende rejse på minimum en uge, og kan både være aktive rejser, badeferie eller de kulturelle ture, hvor du er vidne til en masse historie og kulturelle baggrunde på spændende destinatoner så som Cuba og Mexico.
De andre singler på sådanne rejser kan variere i køn, nationalitet og alder. Derfor er der rig mulighed for at møde nogle, der ikke er som, dem du kender, men som stadig har mange interesser, du sikkert deler. Det er alt fra kvinder og mænd i 30 – 75 års alderen fra både Norge, Danmark og Sverige. Derudover er det også dine efterspørgsler på rejser, der er med til at bestemme de forskellige destinationer, der bliver udbudt. Og erfaringerne fra rejsebureauer er dét, der sikre dig en god og succesfuld ferie.

Ikke for at date

Selvom udgangspunktet er at alle deltagende på rejsen er alene eller singler, er det ikke meningen at rejsen skal fungere som et match-making projekt. Du vil som regel bo på enkeltmandsværelser, men med udgangspunkt i at opleve noget i et fællesskab med ligesindede. Så er det kun et plus, hvis den eneste ene også er med på turen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kajakker til hav og sø – find den rigtige til dig

Har du fået lyst til at komme ud og sejle i kajak men ved ikke rigtig lige, hvad der er hvad, og hvordan man kommer i gang. Så er her en li...