lørdag den 18. november 2017

Derfor skal du holde ferie på Cuba

På trods af den relativt lille størrelse har Cuba i mange år været en vigtig brik i det geopolitiske spil, hvor især Cubakrisen i 1962, der af mange opfattedes som kulminationen på den Kolde Krig, står klart i hukommelsen hos mange. I dag er relationerne med USA dog blevet genoprettet, og landet er i gang med en række større omvæltninger, som du med ferie på Cuba kan være med til at opleve, imens de sker. Det er dog ikke alt, hvad denne caribiske perle byder på, og ferie på Cuba kan således også tilbyde dejlige strande og god mad.

Ferie på Cuba lader dig mærke historiens vingesus

Siden uafhængigheden i 1902 har Cuba haft en voldsom historie med dikatorer, statskup og revolutioner, og meget af historien om Cuba, som vi kender den, handler om udenlandsk indflydelse og forretningsinteresser. Med ferie på Cuba kan du opleve en række historiske steder, ligesom du også i den gamle bydel af Havana kan opleve bygninger fra den spanske kolonitid. Især den flotte fæstning ‘El Morro’ kan være et syn værd, og man kan virkelig mærke kolonifortiden i dette bygningsværk.

Slap af på stranden med ferie på Cuba

Hvis du ikke er så meget til det historiske, kan ferie på Cuba alligevel være noget for dig. Der findes nemlig et stort udvalg af lækre sandstrande på Cuba, og man bliver ikke lige træt af at ligge her inden for den nærmeste fremtid. Når man har solet sig i et stykke tid, er der også masser af muligheder for at tage snorkel, maske og svømmefinner på og gå på opdagelse under overfladen, hvor du med ferie på Cuba kan opleve smukke, sorte koralrev på nærmeste hold. Er du en øvet dykker, kan ferie på Cuba være den perfekte destination, men det er også muligt at begive sig ud på undervandseventyr uden det helt store udstyr.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kajakker til hav og sø – find den rigtige til dig

Har du fået lyst til at komme ud og sejle i kajak men ved ikke rigtig lige, hvad der er hvad, og hvordan man kommer i gang. Så er her en li...